מתכון ללביבות ארטישוק ויוגורט

 
לביבות ארטישוק
לביבות ארטישוק צילום: ערוץ 10
 
עודכן 18:56 10/12/2010

לביבות זהובות מלבבות ארטישוק, שום ושקדים קצוצים. מוגש לצד יוגורט וסלט ירוק

 
 
 
 
 

מצרכים:

שקית לבבות ארטישוק קפואים, מופשרים

1 בצל חתוך לרבעים

2 שיני שום קלופות

4 עלי מרווה

20 עלי בזיליקום טריים

1 כף קליפת לימון

1 ביצה

3 כפות שקדים קצוצים

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מרסקים במעבד מזון את הבצל, שום, ביצה, שקדים, קליפת לימון ,ארטישוקים ובזיליקום.
  • מעבירים לקערה ממליחים ומפלפלים.
  • צרים מהתערובת קציצות עגולות ונאות.
  • מורחים מחבת טפלון במעט שמן זית ומטגנים לאט לאט עד שיזהיבו משני הצדדים.
  • מגישים עם סלט ויוגורט.

 

ממליגה רומנית

קנלוני במילוי בטטות

סלטים טריפוליטאים

פתאי מוקפץ עם ירקות וטופו

בורקס לייט עם טחינה אדומה

כרוב ממולא צמחוני

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.