קובה מטוגן

 
צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 07:45 02/12/2010

מתכון לקובה מטוגן ופריך עם ניחוחות אותנטיים ים תיכוניים

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:
2 כוסות בורגול
1 כוס קמח
1 כפית כמון
2 כפיות פפריקה בשמן
שבבי צ'ילי
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור טחון

למילוי:
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל ירוק טרי, חריף, קצוץ דק
1 כפית גרגירי כמון
חצי ק"ג בשר כבש טחון
חצי כפית פלפל אנגלי
כפית קינמון
מלח
פלפל שחור טחון
חצי כוס צנוברים
חצי כוס פטרוזיליה

אופן הכנה:
- משרים את הבורגול במים, מסננים, סוחטים ומערבבים את חומרי הבצק - מקררים
- למילוי: מטגנים את הבצל, פלפל והכמון
- מוסיפים את הבשר והתבלינים ומטגנים להשחמה
- מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הצנוברים והפטרוזיליה - מקררים
- צרים מהבצק כדורים, יוצרים בכל אחד גומה, ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים
- מטגנים בשמן עמוק וחם עד להשחמה
- מגישים עם טחינה ירוקה

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

קציצות עוף עם כרובית ואפונה>>

צלי בשר בתוספת פירה>>

תבשיל כבש עם ירקות>>

קציצות דגים עם פלפלים חריפים>>

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.