מתכון לבורקס תרד וגבינות

 
בורקס תרד וגבינות
בורקס תרד וגבינות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:03 13/03/2011

בצק עלים דקיק ופריך במילוי תערובת של תרד עם בצל מטוגן וגבינות

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 ק"ג תרד חלוט וסחוט

1 בצל קצוץ

100 גרם קשקבל מגורדת

100 גרם גבינת פטה

1 ביצה

מלח

פלפל

500 גרם בצק עלים

מעט שומשום

 

אופן הכנה: 

  • קוצצים את התרד גס.
  • מערבבים את כל החומרים.
  • מרדדים את הבצק לעלה דק.
  • חותכים לריבועים של כ-10 ס"מ.
  • מניחים במרכז כל ריבוע בצק ממילוי התרד, מקפלים ומהדקים.
  • מורחים את הבורקס בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
  • שמים נייר אפיה על תבנית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכחצי שעה.

   

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

   

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.