מתכון לנודלס עם בשר טחון וטחינה חריפה

 
נודלס עם בשר טחון וטחינה חריפה
נודלס עם בשר טחון וטחינה חריפה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:38 06/12/2010

נודלס עם בשר טחון, טחינה פיקנטית, מעט ג'ינגר ובצלצלי שאלוט

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 כפית גרגירי פלפל סצ'ואני, כתוש מעט

250 גרם בשר טרי טחון

2 כפות רוטב סויה

400 גרם אטריות ביצים  

4 כפות שמן

3 שיני שום קצוצות

3 בצלי שאלוט

3 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ

4 בצלים ירוקים קצוצים

1 פלפל אדום חריף טרי, פרוס 

1 כפית סוכר

2 כפות טחינה גולמית

2\1 כוס מרק עוף צח

2 כפות סויה

מלח, פלפל שחור טחון טרי

עלי כוסברה טריים

 

אופן הכנה:

  • קולים פלפל סצ'ואני על מחבת יבשה כשתי דקות, תוך כדי ערבוב.
  • מערבבים את הבשר עם הסויה והפלפל הסצ'ואני ומשרים כחצי שעה.
  • מבשלים את האטריות במי מלח עד שהן מוכנות.
  • שמים בווק או במחבת גדולה 4 כפות שמן.
  • כשהשמן חם מוסיפים לווק שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק ופלפל חריף.
  • מטגנים תוך ערבוב כשתי דקות.
  • מוסיפים פנימה את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב כשתי דקות.
  • מוסיפים טחינה, סוכר, מרק צח (או מים), מלח ופלפל.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כשתי דקות.
  • מסננים היטב ומחלקים בין 4 קערות.
  • יוצקים על האטריות מתערובת הבשר, מפזרים מעל את עלי הכוסברה ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה: 

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.