מתכון לאטריות מטוגנות עם פטריות

 
אטריות מטוגנות
אטריות מטוגנות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:38 06/12/2010

אטריות מטוגנות וקריספיות עם פטריות שמפניון, שיטאקה, נבטים ובצל ירוק

 
 
 
 
 

מצרכים: 

 

2 כפות רוטב סויה

1 כפית שמן שומשום

שליש כוס מרק עוף צח

מלח, פלפל 

2 כפות שמן

2 שיני שום קצוצות

8 פטריות שיטאקה טריות פרוסות

12 פטריות שמפיניון טריות פרוסות

6 בצלים ירוקים פרוסים באלכסון

מלח, פלפל

400 גרם אטריות ביצים

כפית קורנפלור מדוללת במעט מים

2 כוסות נבטים

רבע כוס שקדים קלויים

 

אופן הכנה: 

 

 

  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערית. 
  • שמים 2 כפות שמן בווק וכשהוא חם מטגנים את השום והפטריות כשתי דקות.
  • מוסיפים את הבצל הירוק, ממליחים ומפלפלים.
  • מוציאים מהווק.
  • מטגנים את האטריות בכף שמן כשתי דקות.
  • מחזירים את הפטריות לווק, מערבבים, מוסיפים את הרוטב, מביאים לרתיחה.
  • מוסיפים נבטים, מערבבים, מוסיפים קורנפלור, מערבבים דקה.
  • מחלקים לקעריות, מפזרים מעל שקדים ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה: 

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 

 

 

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.