מתכון לכרעיים של עוף צלויות עם מייפל

 
כרעיים של עוף צלויות עם מייפל
כרעיים של עוף צלויות עם מייפל צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:00 07/12/2010

כרעיים צלויות של עוף בסירופ מייפל מתקתק וחומץ בלסמי. רק להוסיף פירה או אורז ולהתענג

 
 
 
 
 

מצרכים: 

3 כפות שמן זית

1 כף ג'ינג'ר

2 שיני שום קצוצות

5 עלי מרווה קצוצים גס

4 כפות סירופ מייפל

2 כפות חומץ בלסמי

3/4 כוס מים

מלח

פלפל

6 כרעיים חתוכות לשניים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים יוצקים לתבנית.
  • מערבבים את העוף ומניחים אותו עם צד העור כלפי מטה.
  • צולים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-30 דקות.
  • הופכים את העוף עם צד העור כלפי מעלה וצולים עוד כ-15 דקות עד שהעוף שחום ומזוגג.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.