מתכון לכרעיים של עוף צלויות עם עגבניות

 
כרעיים של עוף צלויות עם עגבניות
כרעיים של עוף צלויות עם עגבניות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:57 07/12/2010

כרעיים של עוף צלויות בתנור עם עגבניות, בזיליקום ומעט שבבי צ'ילי

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות גס

5 עלי מרווה

מעט שבבי צ'ילי

1 קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות

חופן עלי בזיליקום

מלח

פלפל

6 כרעיים חתוכות לשניים

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את כל החומרים בתבנית אפייה.
  • מניחים את העוף בתבנית, עם צד העור כלפי מעלה.
  • מכסים בנייר כסף וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות.
  • מסירים את נייר הכסף בעשר הדקות האחרונות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.