מתכון לכרעיים של עוף צלויות בטפאנד זיתים

 
כרעיים של עוף צלויות בטפאנד זיתים
כרעיים של עוף צלויות בטפאנד זיתים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:00 07/12/2010

כרעיים של עוף צלויות בטפאנד זיתים ומוגשות עם שעועית ירוקה מוקפצת במחבת ופלחי תפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

3 כפות שמן זית

4 כפות מיץ ליים

3 שיני שום קצוצות

2 כפות טפאנד

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות תימין

מעט שבבי צ'ילי

מלח

פלפל גרוס

6 כרעיים חתוכות לשניים 

400 גרם שעועית ירוקה

כף וחצי שמן זית

3-4 עלי מרווה

3 שיני שום פרוסות

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את כל החומרים.
  • מורחים את העוף בתערובת ומניחים עם צד העור כלפני מטה.
  • צולים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-30 דקות.
  • הופכים את העוף עם צד העור כלפי מעלה וצולים עוד כ-15 דקות עד שהעוף שחום ומזוגג.
  • מקפיצים שעועית במחבת עם מרווה ושיני שום פרוסות ומגישים ביחד עם העוף.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 

 

 

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.