פילה סלמון צרוב בחמאת תבלינים

 
פילה סלמון צרוב על כריים אינדוקציה
פילה סלמון צרוב על כריים אינדוקציה צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 07:48 05/12/2010

מתכון לפילה סלמון צרוב בחמאת תבלינים בתוספת אנדיב. גם עסיסי וגם מזין

 
 
 
 
 

מצרכים:

 

6 נתחי סלמון עם העור
מלח
פלפל שחור
3 עלי מרווה טריים קצוצים דק
1 כף עלי טימין
6 אנדיב חצויים לאורכם

לרוטב:

חצי כוס יין לבן יבש
3 בצלי שאלוט קצוצים
1 כפית טימין
מעט מרווה
פלפל גרוס
4 כפות שמנת
100 גרם חמאה
3 כפות מיץ לימון


הכנה:

- מערבבים מלח, פלפל, טימין ומרווה.
- מורחים את הדגים בשמן זית ומתבלים בתערובת.
- מחממים מחבת פסים טפלון במעט שמן זית.
- צורבים את פילה הדג ויוצרים שתי וערב
- מורחים מעט שמן זית על חצאי האנדיבים וצורבים על המחבת

מכינים את הרוטב:

- שמים יין, טימין ובצלים בסיר קטן ומצמצמים לסירופ סמיך
- מוסיפים את השמנת ומבשלים שלוש דקות
- מבליעים פנימה את החמאה תוך טריפה ומתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון
- מסדרים את הדג והאנדיב על צלחות ויוצקים מהרוטב

 

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

קובה מטוגן>>

קציצות עוף עם כרובית ואפונה>>

צלי בשר בתוספת פירה>>

תבשיל כבש עם ירקות>>

 

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.