מתכון למרק בצל

הדפס
 
3 בצלים במרק אחד - ירוק, סגול וכרישה
3 בצלים במרק אחד - ירוק, סגול וכרישה צילום: אנטולי מיכאלו
 
עודכן 09:43 09/12/2010

מרק בצל עשיר בטעמים שיפיץ ניחוחות מענגים בבית. ניתן להגיש עם קרוטונים ביתיים או גבינה מותכת מעל

 

מצרכים:

4 בצלים סגולים בינוניים, פרוסים דק

3 כרישות (החלק הלבן) פרוסות דק

2 יחידות בצל ירוק (החלק הירוק) חתוך לרצועות אלכסוניות

1 כף סוכר חום

4 שיני שום פרוס

2 כפות קמח

2.5 ליטר מים

חצי ליטר יין לבן

פלפל אנגלי

עלי דפנה

טימין

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מאדים את הבצל והכרישה בסיר גדול עם מעט שמן עד לקבלת צבע זהוב.
  • מוסיפים לסיר את הסוכר והקמח ומערבבים היטב.
  • מוסיפים לסיר את הנוזלים והתבלינים. מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה במשך שעה.
  • לא לשכוח - בסיום הבישול טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • בהגשה מפזרים בכל קערה מעט מהבצל הירוק.

 

המתכון באדיבות בית האוכל של Home Made. רחוב הנצי"ב 18, שכונת מונטיפיורי.

 

מחפשים עוד מתכונים למרקים? נסו את אלה:

מרק פטריות

מרק מינסטרונה לייט

מרק צ'ורבה

מרק עוף עם אטריות

מרק מנגולד ותרד

 
עוד כתבות במדור מתכוני מרקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.