מתכון לקראמבל אפרסקים

 
קראמבל אפרסקים
קראמבל אפרסקים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 20:19 08/12/2010

אפרסקים מזוגגים בחמאה וברנדי עם ציפוי פריך של קראמבל שיבולת שועל. רק להוסיף כדור גלידה וניל ולהתענג

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 אפרסקים חתוכים לפלחים

30 גרם חמאה

3 כפות סוכר

2 כפות ברנדי 

כוס סוכר חום כהה

2 כוסות שיבולת שועל, קוואקר

2/3 כוס קמח

200 גרם חמאה רכה מעט

כפית וניל

 

אופן הכנה: 

  • מזגגים את האפרסקים בחמאה, סוכר וברנדי.
  • מניחים בתבנית חסינת חום עגולה בצורה נאה, או בתבניות אישיות.
  • מערבבים את חומרי הציפוי.
  • מפזרים מעל ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון למיני פחזניות במילוי שמנת

מתכון לרולדת פתי בר

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.