מתכון למאפים אישיים עם אפרסקים

 
מאפים אישיים עם אפרסקים
מאפים אישיים עם אפרסקים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 20:15 08/12/2010

מאפיי אפרסק קטנטנים וחלומיים עם בצק חמאה פריך, קצפת ולימון

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 אפרסקים חתוכים לפלחים

30 גרם חמאה

4 כפות סוכר

2 כפות מיץ לימון

2\1 כוסות קמח

2\1 2 כפיות אבקת אפייה

3 כפות סוכר

מעט מלח

כוס ריוויון

1 ביצה

100 גרם חמאה מומסת

מעט אבקת סוכר לבזיקה 

קצפת

חצי כוס ריבת אפרסקים

 

אופן הכנה: 

  • מזגגים את האפרסקים בחמאה, סוכר ולימון.
  • מערבבים קמח, אבקת אפייה וסוכר.
  • מערבבים ריויון וביצה - מוסיפים לקמח, מערבבים, מוסיפים חמאה ומערבבים.
  • בעזרת חצי כוס מידה, מניחים גושי בצק על תבנית אפיה מרופדת נייר אפיה ובוזקים מעליהם אבקת סוכר.
  • אופים בחום של 190 מעלות כעשרים דקות.
  • מקררים על רשת.
  • חוצים לשניים, מורחים ריבה, מניחים אפרסקים מזוגגים, מניחים עליהם קצפת ומכסים במכסה הבצק.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון למיני פחזניות במילוי שמנת

מתכון לרולדת פתי בר

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

 

 

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.