מתכון לעוגת אפרסקים הפוכה

 
עוגת אפרסקים הפוכה
עוגת אפרסקים הפוכה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 20:16 08/12/2010

העוגה למעלה, האפרסקים מתחבאים למטה, וביחד נוצרת הפתעה מושלמת לחיך

 
 
 
 
 

מצרכים: 

275 גר' חמאה רכה

250 גר' אבקת סוכר

4 ביצים

כפית וניל

2\1 1 כפית אבקת אפיה

300 גר' קמח

6 אפרסקים חצויים

30 גרם חמאה

3 כפות סוכר

כפית וניל

סוכר לבזיקת התבנית

 

אופן הכנה: 

  • מקציפים את החמאה והסוכר כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הביצים והוניל.
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים.
  • מכסים בנילון נצמד ומקררים.
  • בוזקים תבנית לא מתפרקת בסוכר.
  • מזגגים את חצאי האפרסקים בחמאה, סוכר ווניל ומניחים בצורה חופפת בתבנית הבזוקה בסוכר.
  • יוצקים את תערובת העוגה על האפרסקים ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון למיני פחזניות במילוי שמנת

מתכון לרולדת פתי בר

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.