מתכון לתבשיל בקר עם בצל ועגבניות

 
תבשיל בקר עם בצל ועגבניות
תבשיל בקר עם בצל ועגבניות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 23:54 09/12/2010

תבשיל מעולה של קוביות בשר שחומים עם בצלצלים ועגבניות קלופות

 
 
 
 
 

מצרכים:

קילו וחצי שריר חתוך לקוביות

4 כפות שמן זית

חצי ק"ג בצלצלי פנינה

3 עגבניות קלופות, קצוצות

3 שיני שום קצוצות

מעט פלפל אנגלי

3 כפות חומץ

כוס מיץ עגבניות

 

אופן הכנה:

  • ממליחים ומפלפלים את הבשר.
  • משחימים אותו עם הבצלים בשמן סביב סביב ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה כחצי שעה.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים, מערבבים.
  • מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.