אטריות מוקפצות בליווי נבטים ובצל ירוק

 
אטריות מוקפצות על כיריים של סמסונג אינדוקציה
אטריות מוקפצות על כיריים של סמסונג אינדוקציה צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 08:10 07/12/2010

מנה מהמטבח הסיני של אטריות מוקפצות, נבטים, בצל ירוק ופלפל חריף

 
 
 
 
 

מצרכים:

 

1 חבילת אטריות ביצים פטוצ'יני
3 כפות שמן
2 שיני שום פרוסות
4 ס"מ גפרורי ג'ינג'ר
2 פלפלים חריפים פרוסים
1 חבילה נבטים טריים
6 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות של 8 ס"מ
2 כפות מיץ לימון סחוט
מלח
פלפל
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

- מבשלים את האטריות במי מלח כשלוש דקות, מסננים, שוטפים במי ברז ומערבבים עם מעט שמן
- מטגנים את השום, ג'ינג'ר ופלפלים חריפים כדקה
- מוסיפים את האטריות לטיגון תוך ערבוב (דקה)
- מוסיפים בצל ירוק, נבטים, מעט מלח ופלפל ומערבבים
- מוסיפים מיץ לימון ומערבבים יחד דקה
- מורדים מהאש, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

כנפי עוף מטוגנות עם צ'יפס>>

קובה מטוגן>>

קציצות עוף עם כרובית ואפונה>>

צלי בשר בתוספת פירה>>

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.