קבב דגים בתוספת שעועית ירוקה

 
קבב דגים עם שעועית ירוקה על כיריים אינדוקציה של סמסונג
קבב דגים עם שעועית ירוקה על כיריים אינדוקציה של סמסונג צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 07:54 08/12/2010

קבב דגים טעים ומפתיע בליווי שעועית ירוקה מוקפצת עם שום ונענע

 
 
 
 
 

מצרכים:

 

חצי ק"ג פילה דג ים
חצי כוס בצל אדום
1 פלפל ירוק קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
2 שיני שום
1 כף קליפת לימון
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור טחון טרי
פלחי לימון - להגשה

אופן הכנה:

- מרסקים את הדג במעבד מזון
- מוסיפים את הדג הטחון לחומרי התערובת וצרים קציצות
- מטגנים את הקציצות על מחבת טפלון (מרוחה במעט שמן משני הצדדים) כשלוש דקות מכל צד
- מגישים עם פלחי לימון


שעועית ירוקה, מוקפצת עם שום ונענע

מצרכים:

חצי ק"ג שעועית ירוקה טרייה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
2 כפות עלי נענע חתוכים לרצועות דקות
1 כף קליפת לימון מגורדת

אופן הכנה:

- מבשלים את השעועית במי מלח כשלוש דקות ומסננים
- שמים שמן, שום ושעועית במחבת רחבה ומבשלים יחד שלוש דקות
- מוסיפים את קליפת הלימון, ממליחים ומפלפלים
- מורידים מהאש, מערבבים פנימה את הנענע ומגישים עם הקבב

 

עוד ב'מטבח של המחר':

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.