מתכון לשומר אפוי בתפוזים, חמאה ומרווה

 
שומר אפוי בתפוזים, חמאה ומרווה
שומר אפוי בתפוזים, חמאה ומרווה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:10 12/12/2010

שומר אפוי עם תפוזים חמצמצים, חמאה, מרווה וגבינת פרמזן מבעבעת מעל

 
 
 
 
 

 

מצרכים:

6 פקעות שומר חצויות לאורכן

50 גרם חמאה מומסת

כוס  וחצי מיץ תפוזים

3 כפות חומץ שרי

2 כפות סוכר חום

חצי כוס יין לבן יבש

10 עלי מרווה

גבינת פרמזן מגורדת

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את כל חומרי הרוטב ושמים בתבנית צלייה.
  • מניחים את השומר בתבנית עם הצד החתוך כלפי מטה.
  • מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה.
  • הופכים אותן עם הצד החתוך כלפי מעלה, מפזרים את הגבינה ומניחים מתחת לגריל הביתי עד שהגבינה מבעבעת.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.