מרק כרוב ונקניקים

 
הוא כבר הצטרף ליום המרק, ואתם?
הוא כבר הצטרף ליום המרק, ואתם? צילום: גלעד קוולרצ'יק
 
עודכן 09:03 12/12/2010

השף ניר צוק מכין מרק רצועות כרוב עם קוביות נקניק שחומות שמתפקד כארוחה שלמה ומשביעה

 
 
 
 
 

כמה פעמים נפלה בחלקכם הזדמנות לעשות משהו טוב, כזה שיחמם את ליבם ובטנם של אלה שידם אינה משגת. ביום המרק שיתקיים ב-21.12 יתרמו שפים ומסעדות רבות בארץ, בינהם ניר צוק ממסעדת קורודיליה (וגם: ביסטרו נועה, ג'אפה בר), את הכנסתם מהמרקים לטובת עמותת לשובע. בואו להיות חלק מאירוע מרגש.  

 

מצרכים:

רבע כוס שמן זית

200 גרם נקניק יבש ושמן (ביחידה אחת)

1 ראש כרוב קטן, חצוי ופרוס לעובי 2 ס"מ

2 בצלים, פרוסים דק

2 כפות רסק עגבניות

2 עצמות בקר עם מח

2 ליטר מים 

להגשה: 250 גרם נקניק יבש ושמן, חתוך לקוביות

 

אופן הכנה:

  • מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הנקניק, הכרוב, הבצל, הרסק והעצמות.
  • מכסים ומאדים על להבה נמוכה חצי שעה, תוך ערבוב מדי פעם.
  • מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 10 דקות על להבה נמוכה.
  • מוציאים את הנקניק והעצמות מהמרק (לא משתמשים בהם).
  • להגשה: צורבים את קוביות הנקניקים במחבת משומנת ומוסיפים לכל מנה.

 

הצטרפו לעמוד הפייסבוק של האירוע והזמינו את כל החברים >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני מרקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.