מתכון לריזוטו פטריות

 
ריזוטו פטריות
ריזוטו פטריות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 20:38 13/12/2010

ריזוטו פטריות איטלקי במרקם קטיפתי עם גבינת פרמזן מפוררת בנדיבות

 
 
 
 
 

מצרכים:  

40 גרם חמאה

2 שיני שום קצוצות

2 בצלי שאלוט קצוצים

4 עלי מרווה טריים

1 שקית פטריות פורצ'יני מיובשות, מושרות וסחוטות

2 פטריות פורטבלו גדולות, חתוכות לקוביות

2 כוסות אורז ארבוריו

מלח

פלפל שחור גרוס

4 כוסות מרק צח

40 גרם חמאה

חצי כוס גבינת פרמזן

  

אופן הכנה: 

  • שמים את החמאה, מרווה, שום ושאלוט בסיר ומאדים כשתי דקות.
  • מוסיפים את שני סוגי הפטריות ומאדים עוד דקותיים.
  • מוסיפים את האורז, המלח והפלפל ומאדים עוד דקה.
  • מוסיפים את המרק החם, מצקת אחת בכל פעם, כשכל הזמן בוחשים.
  • ממשיכים באותו האופן עם כל הכמות, עד שהאורז מבושל ולח.
  • מוסיפים פנימה את החמאה והגבינה.
  • מערבבים ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה: 

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.