מתכון לחריימה עם פול ירוק

 
חריימה בורי שוחה ברוטב עגבניות חריף שרק מחכה שיטבלו בו את הלחם
חריימה בורי שוחה ברוטב עגבניות חריף שרק מחכה שיטבלו בו את הלחם צילום: יח"צ
 
עודכן 13:10 14/12/2010

הכינו את הלחם - נתחי דג בורי עטופים ברוטב עגבניות חריף לצד פול ירוק

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 דגי בורי

3 פלפל אדום

10 שיני שום פרוס גס

4 פלפלים חריפים

כף פלפל שאטה

חצי קופסא רסק עגבניות

כוס פול ירוק

כף כמון

2 כפות פפריקה מתוקה

קופסא גדולה עגבניות מרוסקות

2 כפות שטוחות מלח

צרור כוסברה חתוך דק

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את הפלפל האדום והפלפל החריף למשך 5 דקות ומוסיפים את השום והשאטה.
  • לאחר טיגון קל נוסף מוסיפים את הרסק ומערבבים.
  • מוסיפים כוס פול ירוק מבושל, כמון ופפריקה ועגבניות מרוסקות. ממלאים חצי מקופסת העגבניות מים ומוסיפים לסיר.
  • מוסיפים מלח לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
  • מסירים לדגים את הראש והזנב וחותכים לפרוסות של 200 גרם.
  • מניחים את פרוסות הדג אחד לצד השני (לא מעל) מפזרים את הכוסברה ומביאים לרתיחה.
  • לאחר הרתיחה מנמיכים את להבת האש לעוד 30 דקות בבישול איטי.

 

המתכון באדיבות מסעדת "דודה" בהוד השרון.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 
עוד כתבות במדור מתכוני דגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.