כבדי עוף עם עדשים

 
כבדי עוף עם עדשים  על כיריים סמסונג אינדוקציה
כבדי עוף עם עדשים על כיריים סמסונג אינדוקציה צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 08:46 15/12/2010

מנה עיקרית עסיסית של סלט כבדי עוף חם על מצע של עדשים ושלל ירקות

 
 
 
 
 

מצרכים:


250 גרם כבדי עוף טריים, מנוקים היטב
כף עלי רוזמרין קצוצים דק
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית

לסלט עדשים:


200 גרם עדשים שחורות מושרות במים לשעה, מסוננות
3 כפות שמן זית
3 עלי מרווה
1 שן שום קצוצה
2 שאלוט קצוצים
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
חצי ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 כף קליפת תפוז מגורדת
רבע כוס יין לבן יבש
חצי כוס מרק עוף צח
מלח
פלפל שחור גרוס
עירית קצוצה

אופן הכנה:


- מבשלים את העדשים בסיר עם מים רותחים, כחצי שעה, עד שהם מתרככים, אך לא מידי. מסננים
- שמים את השמן במחבת וכשהוא חם, מכניסים פניה את השום, מרווה, שאלוט, גזר וסלרי, מלח, פלפל ומאדים שלוש דקות
- מוסיפים את העדשים וקליפת התפוז, מטגנים תוך ערבוב שתי דקות
- מוסיפים את היין, מרק עוף, ומבשלים יחד עד שרוב הנוזלים מתאדים

מכינים את הכבדים:


-ממליחים ומפלפלים, מטגנים וצורבים במחבת טפלון עם מרווה
- מניחים את העדשים על 4 צלחות, עליהם את הכבדים, ומעל מפזרים מיקרו עלים

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

תבשיל עוף ואורז>>

כנפי עוף מטוגנות>>

פסטה לימון ועלי רוקט>>

פסטה על לבבות ארטישוק>>

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.