מתכון לתבשיל בשר עם אריסה

 
תבשיל בשר עם אריסה
תבשיל בשר עם אריסה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:10 16/12/2010

תבשיל בשר עם אריסה - רוטב תוניסאי מסורתי חריף, גרגירי חומוס ולימונים כבושים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2\1 ק"ג בשר מנתח פלדה חתוך לקוביות

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול קצוץ גס

4 שיני שום מעוכות

1 כף גרגירי כמון

3 כפות לימונים כבושים קצוצים

2-3 כפות אריסה

3 כוסות מים

מלח

פלפל

כפית כורכום

2 כוסות גרגירי חומוס מושרים במים למשך הלילה

חצי כוס כוסברה

 

אופן הכנה:

  • מטגנים בסיר גדול את השום, בצל, כמון ובשר.
  • מוסיפים אריסה ולימונים כבשוים ומערבבים.
  • מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה.
  • מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.
  • מערבבים פנימה את הכוסברה ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.