מתכון לתבשיל בקר ונקניקיות בבירה

 
שוקרוט
שוקרוט צילום: מאגר תמונות Fotolia
 
עודכן 19:12 16/12/2010
אהרוני, ערוץ 10

תבשיל בקר ונקניקיות עם ירקות שורש, כרוב כבוש ובירה ארומטית

 
 
 
 
 

מצרכים: 

4 כפות שמן

קילו וחצי בשר מנתח פלדה חתוך לפיסות גדולות

מלח

פלפל

1 בצל גדול קצוץ

1 גזר חתוך לקוביות

1 ראש סלרי חתוך לקוביות

4 מקלות סלרי פרוסים

2 קופסאות כרוב כבוש מסוננות

4 נקניקיות לבישול

2 בקבוקי בירה

5 גרגירי פלפל אנגלי

3 עלי דפנה

 

אופן הכנה:

  • מכניסים לסיר ומשמנים את הבשר בשמן.
  • ממליחים ומפלפלים.
  • מוצאים מהסיר.
  • מאדים את הירקות בשמן מספר דקות.
    מוסיפים מחצית מכמות הכרוב.
  • מניחים עליו את הבשר והנקניקיות.
  • מכסים במחצית השניה של הכרוב ומוסיפים את התבלינים.
  • מוסיפים את הבירה.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה שעתיים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.