מתכון לתבשיל בשר עם שעועית לבנה

 
תבשיל בשר עם שעועית לבנה
תבשיל בשר עם שעועית לבנה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:12 16/12/2010

תבשיל בשר עם חזה אוז מעושן, עגבניות, בצל ושעועית לבנה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

קילו וחצי בשר מנתח פלדה חתוך לקוביות

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול חתוך לקוביות

3 שיני שום מעוכות

6 עלי מרווה

1 פלפל אדום חריף קצוץ

50 גרם חזה אווז מעושן קצוץ

500 גרם שעועית לבנה מבושלת

2 קופסאות עגבניות מרוסקות

2 עלי דפנה

חצי כוס פירורי לחם

 

אופן הכנה:

  • משחימים את הבשר בשמן.
  • ממליחים ומפלפלים.
  • מטגנים בשמן את המרווה, חזה אווז, הבצל והשום והפלפל שלוש דקות.
  • מוסיפים את השעועית, והעגבניות, מלח, פלפל.
  • מערבבים עם הבשר ויוצקים לתבנית חסינת חום.
  • מכסים בנייר כסף, אופים שעתיים בחום של 180 מעלות.
  • מפזרים מעל את פירורי הלחם.
  • מטפטפים שמן זית, ומכניסים מתחת לגריל לכמה דקות להשחמה פריכה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.