מתכון לקרעפלך במילוי כבד ובצל

 
קרעפלך במילוי כבד ובצל מטוגן
קרעפלך במילוי כבד ובצל מטוגן צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:15 17/12/2010

רובנו קונים אותם בתוך שקית קפואה מהסופר, אבל לא עוד. אהרוני מלמד אתכם איך להכין קרעפלך ביתיים במילוי כבדי עוף ובצל מטוגן

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח

2 ביצים

מלח

מעט מים

 

למילוי:

500 גרם כבדי עוף טריים ומנוקים

2 בצלים קצוצים

4 כפות שומן אווז

מלח

פלפל שחור גרוס

2 בצלים סגולים

כף סוכר

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד. מקררים מעט.
  • שמים 2 כפות שומן אווז במחבת טפלון כשהוא חם, מכניסים פנימה את הכבדים, ממליחים ומפלפלים כשלוש דקות עד שהם שחומים.
  • מוציאים את הכבדים, מוסיפים 2 כפות נוספות של שומן אווז למחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא שחום.
  • קוצצים את הכבד ומערבבים אותו עם רוב הבצל המטוגן.
  • מטגנים בצל סגול אותו נשים על הקרפעלך המוכנים.
  • צובטים מהבצק כדורים ומרדדים אותם לעיגולים.
  • ממלאים את הבצק בכבד, מקפלים לדוגמת קרעפלך.
  • מבשלים את הקרעפלך במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
  • מגישים עם בצל סגול מטוגן מעל.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

כרוב ממולא של אמא

ממליגה רומנית 

קנלוני במילוי בטטות

סלטים טריפוליטאים

פתאי מוקפץ עם ירקות וטופו

בורקס לייט עם טחינה אדומה

כרוב ממולא צמחוני

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.