מתכון למרק אספרגוס עם קרם גבינת צאן

 
מרק אספרגוס עם קרם גבינת צאן ועירית
מרק אספרגוס עם קרם גבינת צאן ועירית צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 09:58 20/12/2010

מרק אספרגוס קטיפתי עם מרווה, תימין גבינת ריקוטה ועירית קצוצה

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 צרורות אספרגוס עבים וקלופים

50 גרם חמאה

1 כף תימין

5 עלי מרווה

2 שיני שום פרוסות

2 בצלי שאלוט קלופים

4 כוסות מרק צח

שליש מיכל שמנת מתוקה

מלח

פלפל

250 גרם ריקוטה טרייה

3 כפות שמנת מתוקה

עירית קצוצה

 

אופן הכנה: 

  • חותכים את ראשי האספרגוס וחולטים את הראשים לדקה במים רותחים. מניחים בצד.
  • שמים את החמאה, מרווה, תימין ושום מסיר ומאדים כשתי דקות.
  • מוסיפים את האספרגוס (גוף, לא ראש) ומאדים תוך עירבוב כשתי דקות.
  • מוסיפים מרק צח ומבשלים רבע שעה.
  • מרסקים היטב במוט ריסוק, מוסיפים שמנת ומתבלים.
  • מקציפים את הריקוטה עם השמנת.
  • מחלקים לקעריות הגשה.
  • מניחים כף גדושה של ריקוטה, ראשי אספרגוס ומעט עירית.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו עכשיו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

סלט פטרוזיליה ברוטב לימון ודבש

סלט עוף פריך

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.