מתכון לחזה עוף מוקפץ עם אספרגוס

 
חזה עוף מוקפץ עם אספרגוס
חזה עוף מוקפץ עם אספרגוס צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 09:58 20/12/2010

רצועות חזה עוף מושרות בשמן זית ותימין ומוקפצות עם בצל, שום ואספרגוס

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 חזות עוף חתוכים לרצועות ארוכות

2 כפות שמן זית

4 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות של כ-4 ס"מ

2 שיני שום פרוסות

12 גבעולי אספרגוס קלופים, חלוטים וחצויים

 

מצרכים למשרה: 

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

1 כף תימין

מלח

פלפל

 

מצרכים לרוטב:

2 כפות מיץ לימון

רבע כוס מרק עוף צח

 

אופן הכנה: 

  • משרים את רצועות העוף במשרה.
  • שמים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מטגנים בו את השום והעוף כשתי דקות.
  • מוסיפים את הבצל והאספרגוס לטיגון נוסף של שתי דקות.
  • ממליחים ומפלפלים.
  • יוצקים פנימה את הרוטב ומבשלים עוד דקה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו עכשיו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

סלט פטרוזיליה ברוטב לימון ודבש

סלט עוף פריך

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.