מתכון לאטריות אורז מטוגנות עם עוף

 
אטריות אורז מטוגנות עם עוף
אטריות אורז מטוגנות עם עוף צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:06 20/12/2010

אטריות אורז מטוגנות ופריכות עם נתחי פרגית ברוטב סויה ושמן שומשום

 
 
 
 
 

מצרכים: 

3 כפות שמן

2 שיני שום קצוצות

3 בצלי שאלוט קצוצים

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

1 פלפל אדום חריף, קצוץ

300 גרם פרגיות קצוצות 

חצי חבילת אטריות אורז דקות

4 בצלים ירוקים קצוצים

 

מצרכים לרוטב:

2 כפות רוטב סויה

2 כפות יין אורז

1 כפית שמן שומשום

חצי כוס מרק צח

מלח

פלפל

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
  • שמים את השמן בווק וכשהוא חם, מטגנים בו את הבצלים, הפלפל, השום והג'ינג'ר כשתי דקות.
  • מוסיפים את העוף ומטגנים שלוש דקות.
  • יוצקים פנימה את הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים כשתי דקות.
  • מטגנים את האטריות בשמן עמוק.
  • מחלקים לקעריות הגשה.
  • מניחים על האטריות מהעוף ומפזרים בצל ירוק.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה: 

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.