מתכון לקציצות עוף וכרישה

 
קציצות עוף וכרישה
קציצות עוף וכרישה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:02 21/12/2010

קציצות עוף עם כרישה ופטרוזיליה בציפוי פריך של פירורי לחם זהובים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6-7 כרישות מנוקות

500  גרם חזה עוף טחון

4 עלי מרווה קצוצים

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

מלח

פלפל

3 כפות מיץ לימון

קליפת לימון מגורדת

מעט אגוז מוסקט טחון

1-2 ביצים 

חצי כוס פירורי לחם בצלחת רחבה

שמן זית לטיגון

 

מצרכים לרוטב:

2 כפות שמן

3 כוסות מרק עוף חם

שליש כוס מיץ לימון

מלח

פלפל

 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את הכרישה במים רותחים כעשרים דקות. מסננים וסוחטים היטב.
  • טוחנים במעבד מזון.
  • מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה, וצרים קציצות.
  • טובלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית עד להשחמה.
  • שמים בסיר את השמן, מרק, מיץ לימון מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים את הקציצות ברוטב כחצי שעה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלמון בתנור עם בטטות

סלמון אפוי עם אורז שחור

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.