מתכון לעוף טחון עם אפונה ונענע

 
עוף טחון עם אפונה ונענע
עוף טחון עם אפונה ונענע צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:02 21/12/2010

תבשיל מיוחד של עוף טחון עם בצל מטוגן, אפונה ונענע קצוצה בליווי אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים: 

3 כפות שמן

2 בצלי שאלוט קצוצים

2 שיני שום קצוצות

300 גרם עוף טחון

2 כוסות אפונה קפואה, מופשרת

חצי כוס מרק עוף צח חם

4 כפות נענע קצוצה

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את השום והבצל בשמן כשתי דקות.
  • מוסיפים את העוף, ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד שלוש דקות.
  • מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד שתי דקות.
  • מוסיפים את המרק, ממליחים ומפלפלים, מביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הנענע ומגישים עם אורז לבן.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתוכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלמון בתנור עם בטטות

סלמון אפוי עם אורז שחור

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.