מתכון לעוגת קוגלהוף

 
קוגלהוף
קוגלהוף צילום: ערוץ 10
 
עודכן 21:59 22/12/2010

עוגת השמרים המפורסמת במילוי תערובת של אגוזים וסוכר וציפוי פריך של שקדים פרוסים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

200 גרם שקדים

1 כוס סוכר

100 גרם חמאה

כפית וניל

1 בצק שמרים מותפח 

חצי כוס שקדים פרוסים

סוכר לבזיקה על התבנית

 

אופן הכנה: 

  • מרסקים את האגוזים, סוכר, וניל וחמאה לתערובת אחידה לגמרי.
  • מרדדים את הבצק למלבן.
  • מורחים עליו את הקרם.
  • מגלגלים בגלגול דק.
  • מניחים בתבנית קוגלהוף מרוחה בחמאה ובזוקה סוכר ושקדים פרוסים.
  • מניחים לתפוח שעה.
  • אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכונים לעוגות שוקולד מיוחדות

מתכון לעוגת שוקולד ומרשמלו

מתכון לריבועי שוקולד שיש

מתכון למיני פחזניות במילוי שמנת

מתכון לרולדת פתי בר

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לארטיק מוס שוקולד

 

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.