מתכון לשוק טלה צלויה עם עשבי תיבול

 
שוק טלה צלויה עם עשבי תיבול
שוק טלה צלויה עם עשבי תיבול צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:28 14/03/2011

שוק טלה צלויה בניחוח מענג עם רוזמרין, תימין, עלי מרווה וחרדל

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 שוק טלה

6-8 שיני שום

4 כפות שמן זית

3 כפות חרדל

מלח

פלפל

4 כפות רוזמרין

4 כפות תימין

10 עלי מרווה קצוצים

 

אופן הכנה:

  • חורצים בשוק חריצים ומחדירים לתוכם את שיני השום.
  • מערבבים את השמן וחרדל, מורחים על השוק.
  • מהדקים את התבלינים לשוק סביב סביב.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה מאד לעשרים דקות, עד שהשוק שחומה.
  • מורידים את החום ל-120 מעלות וצולים עוד 60 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.