מתכון לשוק טלה במילוי פטריות

 
שוק טלה במילוי פטריות וצנוברים
שוק טלה במילוי פטריות וצנוברים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:38 14/03/2011

שוק טלה במילוי פטריות, צנוברים קלויים, בצל מטוגן וקליפת לימון

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 שוק טלה מפורקת מהעצם, לא חתוכה

12 בצלים קטנים קלופים

2 כפות שמן זית

תימין

מרווה

רוזמרין קצוץ

 

מצרכים למילוי: 

1/4 כוס שמן זית

1 בצל גדול קצוץ

3 שיני שום קצוצות

6 עלי מרווה

2 כפות רזומרין

2 כפות תימין

4 פטריות פורטבלו חתוכות

1/2 כוס צנוברים

1 כוס פירורי לחם

1/2 כוס פטרוזיליה

מלח

פלפל גרוס

1 כף קליפת לימון

 

אופן הכנה: 

  • שמים את השמן במחבת גדולה ומטגנים בה את הבצל, שום, ועשבי תיבול כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל, פירורי הלחם, הצנוברים ומערבבים.
  • מעבירים לקערה ולתוכה מערבבים את הפטרוזיליה.
  • ממלאים את השוק בתערובת וקושרים.
  • מניחים בתבנית צלייה עם הבצלים.
  • מורחים את השוק והבצלים בשמן זית ועשבי תיבול ומשחימים יפה סביב סביב.
  • מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום של 130 מעלות, לשעה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.