מתכון לתבשיל שוק טלה עם אריסה

 
שוק טלה עם ארטישוקים, אריסה ובצלים
שוק טלה עם ארטישוקים, אריסה ובצלים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:40 14/03/2011

קוביות שוק טלה שחומות עם לבבות ארטישוק, אריסה ובצל מטוגן

 
 
 
 
 

מצרכים: 

קילו וחצי שוק טלה חתוכה לקוביות

4 כפות שמן זית

4 שיני שום חצויות

כף גרגירי כמון

כף גרגירי כוסברה

2 כפות אריסה

8 בצלים קטנים קלופים

8 לבבות ארטישוק חצויים

2 כוסות מים

שליש כוס מיץ לימון

מלח

פלפל

חצי כוס כוסברה

 

אופן הכנה:

  • משחימים את הבשר בסיר רחב, מוציאים.
  • מוסיפים לסיר את השום ובצלים ומשחימים מעט.
  • מוסיפים את הארטישוקים והאריסה ומערבבים.
  • מחזירים את הבשר לסיר.
  • מוסיפים את הכורכום, מים ומיץ לימון.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.
  • מערבבים פנימה את הכוסברה ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.