מתכון בסיסי להכנת פוקאצ'ה

 
פוקאצ'ה
פוקאצ'ה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:59 27/12/2010

הישר מאיטליה - מתכון בסיסי להכנת פוקאצ'ה ביתית עם מעטה זהוב וניחוח של רוזמרין

 
 
 
 
 

מצרכים: 

500 גרם קמח

25 גרם שמרים טריים

1 כף סוכר

2 כפות שמן זית

כוס וחצי מים פושרים

1 כף רוזמרין

מלח גס

 

אופן הכנה: 

  • מערבלים את הקמח, שמרים, סוכר ושמן, מוסיפים את המים ומערבלים לבצק אחיד ודביק כחמש דקות.
  • מוסיפים כפית מלח ומערבלים עוד כשתי דקות.
  • מעבירים לתבנית עמוקה משומנת. מכסים ומתפיחים שעה.
  • דוקרים את הבצק באצבעות ומתפיחים עוד חצי שעה.
  • עושים גומות עם האצבע ומטפטפים שמן זית.
  • מפזרים מלח גס ורוזמרין מעל.
  • אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה: 

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.