מתכון לפיתה ביתית

 
פיתה ביתית
פיתה ביתית צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:00 27/12/2010

אהרוני מלמד אתכם שיטה מיוחדת להכנת פיתה ביתית תפוחה וחמה שנאפת בסיר חשמלי

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם קמח

20 גרם שמרים טריים

כפית סוכר

כוס וחצי מים

מלח

 

אופן הכנה: 

  • מערבלים את כל החומרים, למעט המלח, במיקסר כחמש דקות. מוסיפים את המלח.
  • מכסים ומתפיחים שעתיים.
  • צרים מהתערובת עיגולים בעזרת מערוך.
  • מניחים לעיגולי הבצק לתפוח כחצי שעה.
  • מכניסים פיתה לסיר אפיה חשמלי, אופים כשלוש דקות מכל צד.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה: 

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.