מתכון לסרדינים צרובים עם צ'יפס

 
סרדינים בליים ופלפל סצ'ואני
סרדינים בליים ופלפל סצ'ואני צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:04 28/12/2010

סרדיהים במרינדה של ליים וכוסברה, צרובים על המחבת עם צ'יפס משורש פטרוזיליה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 כפות שמן זית

3 כפות מיץ ליים

2 כפות עלי כוסברה קצוצים

1 כפית פלפל סצ'ואני

מלח

פלפל

שורש פטרוזיליה

12 פרפרי סרדינים

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את השמן, ליים, כוסברה ופלפל סצ'ואני.
  • משרים את הדגים במרינדה.
  • מטגנים את שורש הפטרוזיליה הפרוס בשמן עמוק לצ'יפס פריכים.
  • מרססים שמן על מחבת טפלון, וצורבים את הסרדינים כדקה מכל צד.
  • מגישים עם השורשים המטוגנים.
  • מפזרים מעל מלח גס ופלפל.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

לביבות דג עם ארטישוק

דניס על מצב בורגול עם חצילים

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.