ספגטי עם עגבניות שרי

 
ספגטי עם עגבניות שרי על כיריים סמסונג אינדוקציה
ספגטי עם עגבניות שרי על כיריים סמסונג אינדוקציה צילום: יח"צ
 
עודכן 08:13 22/12/2010

מנת קלאסית וקלה להכנה של ספגטי בתוספת עלי בזיליקום וצ'ילי חריף

 
 
 
 
 

מצרכים:

 

800 גרם ספגטי
חצי קילו עגבניות שרי
רבע כוס שמן זית משובח
10 עלי בזיליקום טריים
כפית מלח ים
חצי כפית צ'ילי חריף
גבינה צהובה מגורדת  

 

אופן ההכנה:

 

1. לחמם את הגריל לדרגת חום גבוהה.
2. למרוח את עגבניות השרי בשמן זית ובמלח ולקלות כ-10 דק' בתבנית אפיה.
3. להוסיף את הבזיליקום.
4. לבשל את הפסטה עד לדרגת אל דנטה ולסנן.
5. בקערה עמוקה להניח את הספגטי ולצקת עליו את הנוזלים שהצטברו בתבנית של העגבניות.
6. להוסיף את מלח, בזיליקום וצ'ילי ולערבב.
7. לסדר בצלחות הגשה את הספגטי ולהניח עליו מספר עגבניות שרי ובזיליקום.
8. להגיש עם גבינת פרמג'נו או כל גבינה צהובה אחרת.

המתכון באדיבות השף אלון גונן למסעדת ''אל בריו''

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

סלט מנגולד מבושל>>

מרק ירקות איטלקי>>

קוביות סינטה בסויה עם ברוקולי>>

קציצות לחם>>

 

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.