מתכון לקציצות בורגול

 
קציצות בורגול
קציצות בורגול צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 17:55 24/12/2010

שילוב מיוחד בין קובה לטאבולה - קציצות בורגול עם רוטב עגבניות ויוגורט

 
 
 
 
 

מצרכים: 

250 גרם בורגול דק

4 בצלים ירוקים קצוצים דק

2 שיני שום כתושות

פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1 כף רכז עגבניות

2 עגבניות קלופות קצוצות

2 כפות שמן זית

3 כפות פטרוזיליה

3 כפות נענע

מלח

פלפל שחור גרוס

עלי ריג'לה

 

מצרכים לרוטב עגבניות:

6 עגבניות בשלות, קלופות

3 בצלי שאלוט קלופים

2 שיני שום שלמות

1 פלפל אדום חריף, ללא חרצנים

5 כפות שמן זית

חצי כוס עלי כוסברה

מלח

פלפל

 יוגורט

 

אופן הכנה:

  • משרים את הבורגול במים כעשרים דקות, מסננים וסוחטים היטב.
  • מערבבים יחד את כל החומרים לתערובת אחידה ודביקה.
  • מרסקים את כל חומרי הרוטב (פרט ליוגורט) במעבד מזון.
  • צרים מהתערובת קציצות קטנות ושטוחות ומטגנים בשמן זית עד הזהבה.
  • שמים על צלחת ההגשה את הרוטב ועליו את הקציצות, מטפטפים סביב יוגורט, מעט שמן זית ועלי ריג'לה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

כרוב ממולא של אמא

ממליגה רומנית 

קנלוני במילוי בטטות

סלטים טריפוליטאים

פתאי מוקפץ עם ירקות וטופו

בורקס לייט עם טחינה אדומה

כרוב ממולא צמחוני

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.