לביבות דג דניס עם ארטישוק

 
לביבות דג דניס עם ארטישוק על כיריים סמסונג אינדוקציה
לביבות דג דניס עם ארטישוק על כיריים סמסונג אינדוקציה צילום: נורית יהלומי
 
עודכן 07:57 28/12/2010

מתכון מיוחד של לביבות דג דניס בתוספת ארטישוק ירושלמי שהולכות נפלא לצד יוגורט או גבינת שמנת

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם דניס קצוץ דק ללא עור ועצמות

200 גרם ארטישוק קצוץ דק דק

מלח

פלפל

חופן פטרוזיליה קצוצה

מעט לימון

שמן זית

עירית קצוצה

 

אופן הכנה:

  • מאחדים את כל המצרכים יחד ויוצרים מעין לביבה.
  • מטגנים בשמן זית עד שהלביבות זהובות משני הצדדים.
  • ניתן להוסיף למנה מעט יוגורט או גבינת שמנת מתוקה ולהגיש.

 

המתכון באדיבות ליאור חפצדי למסעדת 'לארא'.

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

פילה לוקוס ברוטב עגבניות>>

פסטה ברוטב ראגו>>

קציצות ברוטב עגבניות>>

ספגטי עם עגבניות שרי>>

 

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.