מתכון לקאפקייקס לימון

 
קאפקייקס לימון וקרם תותים
קאפקייקס לימון וקרם תותים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 22:36 29/12/2010

שילוב של טעמים ומרקמים - קאפקייקס רכים בניחוח לימוני עם קרם תותים ורדרד ותות שמתנוסף מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

2 כפות קליפת לימוון

300 גרם חמאה

2 כוסות סוכר

חצי כוס חלב

1/3 כוס מיץ לימון

7 חלבונים

 

מצרכים לקרם: 

4 חלבונים

כוס סוכר

1/2 כוס רסק תות

 

אופן הכנה לקאפקייק:

  • מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
  • מקציפים עם הגיטרה את החמאה וסוכר כשלוש דקות.
  • מוסיפים את שאר החומרים, כשלבסוף את היבשים.
  • מחלקים לקעריות אישיות ואופים בחום של 170 מעלות כ-25 דקות.

 

אופן הכנה לקרם:

  • מקציפים את החלבונים והסוכר על אדים, או במיקסר, לקצף מבריק ויציב.
  • מוסיפים בהדרגה את החמאה ולבסוף את רסק התותים.
  • מכסים בנילון ומקררים.
  • מניחים קרם על הקאפקייק ועליה תות אחד.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת שוקולד ומרשמלו

מתכון לריבועי שוקולד שיש

מתכון למיני פחזניות במילוי שמנת

מתכון לרולדת פתי בר

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לארטיק מוס שוקולד

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.