מתכון לרוסטביף

 
רוסטביף
רוסטביף צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:50 17/03/2011

נתח אנטריקוט עסיסי בתנור עם רוטב מיוחד של חרדל, תימין ורוזמרין

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 נתח אנטרקוט של כ-2 ק"ג, קשור וללא מכסה השומן

3 כפות חרדל

3 כפות שמן זית

2 כפות תימין

2 כפות רוזמרין

מלח גס

פלפל גרוס

 

אופן הכנה:

  • ממלחים ומפלפלים הנתח.
  • צורבים בתבנית צלייה סביב סביב עד להשחמה.
  • מערבבים את החרדל, שמן זית ותבלינים, מורחים את הנתח הצרוב בתערובת.
  • מכניסים לתנור בחום נמוך של 140 מעלות למשך שעה.
  • מניחים מכוסה בנייר כסף כעשר דקות.
  • פורסים ומפזרים מלח גס.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לשניצל תירס ביתי

מתכון לפלפלים ממולאים

מתכון לכבדי עוף עם פירה

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.