מתכון לאנטריקוט ביין אדום

 
אנטריקוט ביין אדום
אנטריקוט ביין אדום צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:52 17/03/2011

מתכון חגיגי לאנטריקוט ביין אדום עם ראש שום שלם, גזרים ובצלצלים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 נתח אנטרקוט של כ-2 ק"ג

4 כפות שמן זית

1 בקבוק יין אדום יבש

3 עלי דפנה

5 גבעולי תימין

6 גרגירי פלפל אנגלי

סרט קליפה מתפוז אחד

12 בצלים קטנים קלופים

1 ראש שום חצוי לרוחבו

4 גזרים חתוכים לפיסות

4 שורשי פטרוזיליה חתוכים לפיסות

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את היין והתבלינים.
  • משרים את נתח הבשר בתערובת היין המתובלת למשך לילה אחד לפחות.
  • מסננים ומייבשים את הנתח במגבת. ממליחים ומפלפלים.
  • צורבים על תבנית צליה מכל הצדדים עד שהנתח שחום.
  • מטגנים בתבנית את הירקות כשלוש דקות.
  • יוצקים פנימה את היין המתובל ומביאים לרתיחה.
  • מחזירים פנימה את הנתח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה- שעה וחצי.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לשניצל תירס ביתי

מתכון לפלפלים ממולאים

מתכון לכבדי עוף עם פירה

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.