מתכון לשיפודי אנטריקוט עם עגבניות ובצל

 
שיפודי אנטריקוט עם עגבניות ובצל
שיפודי אנטריקוט עם עגבניות ובצל צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:53 17/03/2011

נתחי אנטריקוט מושחלים על שיפוד עם עגבניות ובצל וצלויים עם מחבת פסים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

500 גרם אנרקוט

3 כפות שמן זית

מלח

פלפל

2 כפות תימין

2 כפות רוזמרין

2 שיני שום מעוכות

12 בצלי פנינה

12 עגבניות שרי

 

אופן הכנה: 

  • משרים את הבשר בשמן והתבלינים למספר שעות.
  • משחילים על שיפודים לסירוגין עם הבצלים והעגבניות.
  • צולים על מחבת פסים חמה כשלוש דקות מכל צד.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לשניצל תירס ביתי

מתכון לפלפלים ממולאים

מתכון לכבדי עוף עם פירה

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.