מרק צ'ורבה

 
מרק צ'ורבה על כיריים סמסונג אינדוקציה
מרק צ'ורבה על כיריים סמסונג אינדוקציה צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 07:54 29/12/2010

מתכון למרק צ'ורבה רומני עם כדורי בשר וירקות, שיעשה לכם חם בערבים הקרים

 
 
 
 
 

למרק:
עצמות בקר
2 גזרים
שורש פטרוזיליה
בצל
3 עגבניות
שמיר
פטרוזיליה
לאושטאן

לכדורי הבשר:
500 גרם בשר בקר טחון
פרוסת לחם
2 כפות אורז
בצל מגורר
ביצה
מלח
פלפל

מיץ לימון או מלח לימון

אופן הכנה:
- שמים בסיר 2 ליטר מים ועצמות בקר. מרתיחים ומוציאים את הקצף
- מוסיפים 2 גזרים, שורש פטרוזיליה, בצל (הכל חתוך לרצועות קטנות) משאירים על האש
- מוסיפים 3 עגבניות חתוכות וירק (שמיר, פטרוזיליה ולאושטאן)
- מכינים כדורי בשר (פרישוארה) מ- 500 גרם בשר בקר טחון, פרוסת לחם, 2 כפות אורז, בצל מגורר, ביצה מלח ופלפל
- יוצקים ביד רטובה כדורים קטנים למרק
- כשהכל כמעט מוכן מוסיפים מיץ לימון או מלח לימון
- למי שלא שומר כשרות המרק המקורי מוגש עם חלמון של ביצה מעורבב עם שמנת

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

לביבות דג דניס עם ארטישוק>>

פילה לוקוס ברוטב עגבניות>>

פסטה ברוטב ראגו>>

קציצות ברוטב עגבניות>>

 

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.