מתכון לחזה עוף בבלילת בצק

 
עודכן 15:31 30/12/2010

רצועות חזה עוף עטופים בבלילת בצק לצד רוטב טריאקי מנוקד בשומשום

 
 
 
 
 
חזה עוף בבלילת בצק עם רוטב טריאקי
חזה עוף בבלילת בצק עם רוטב טריאקי צילום: יח"צ

מצרכים ל-4 מנות:

750 גרם חזה עוף פרוס לרצועות

2 ביצים

1.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 צנצנת רוטב טריאקי

2 כפות סוכר

1/4 כפית מלח

שמן לטיגון עמוק

מים

 

אופן הכנה:

  • מניחים בקערה את הביצים, הקמח, אבקת אפיה, סוכר, מלח ושתי כפיות רוטב טריאקי.
  • מערבבים ומוסיפים מים עד לקבלת בלילה סמיכה.
  • מחממים את השמן, טובלים את רצועות חזה העוף בבלילה ומטגנים.
  • מוציאים ומגישים מיד עם רוטב טריאקי בצד.

 

המתכון באדיבות השף שי עשהאל לחברת נפטון - יצרנית התבלינים והתערובות.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

חמין - צ'ולנט

קדרת עוף עם זיתים

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.