מתכון לדלורית צלויה עם רוטב יוגורט

 
דלורית צלויה עם רוטב יוגורט
דלורית צלויה עם רוטב יוגורט צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:45 02/01/2011

פרוסות דלורית זהובות וצלויות בתנור עם עליי מרווה ויוגורט בצד

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 דלוריות

שמן זית (לצורך מריחה)

18 עלי מרווה

מלח גס

פלפל גרוס

כף סוכר חום

2 גביעי יוגורט

2 כפות שמן זית

 

אופן הכנה: 

  • חותכים את הדלורית לחצאי פרוסות עבות.
  • מורחים אותן בשמן זית ומדביקים על כל פרוסה עלה מרווה.
  • מניחים בתבנית צלייה.
  • צולים בחום של 200 מעלות כחצי שעה.
  • בוזקים מעל מלח גס ומגישים עם היוגורט-שמן זית.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.