מתכון לפסטה עם דלעת

 
פסטה עם דלעת
פסטה עם דלעת צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:45 02/01/2011

פסטה רחבה (פפרדלה) מוקפצת במחבת עם בצל, קוביות דלעת נימוחות ועלי מרווה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

5 כפות שמן זית

5 עלי מרווה

בצל אדום פרוס

400 גרם קוביות דלעת, של 1 ס"מ

מלח

פלפל גרוס 

1 חבילת פסטת פפרדלה

עלי בזיליקום

פרמזן מגורדת

 

אופן הכנה:

  • שמים את השמן במחבת מאדים בה את המרווה, הבצל והדלעת.
  • ממליחים ומפלפלים כחמש דקות עד שהדלעת מתרככת דייה.
  • מבשלים את הפסטה, מסננים, מערבבים עם הדלעת והבזיליקום.
  • מפזרים מעל את הפרמזן.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.