מתכון לדלעת ערמונים במילוי בשר

 
דלעת ערמונים במילוי בשר
דלעת ערמונים במילוי בשר צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:46 02/01/2011

דלעת ערמונים במילוי תערובת של בשר בקר עם עשבי תיבול, צנוברים קלויים וקינמון

 
 
 
 
 

מצרכים: 

8  דלועי ערמונים

מעט שמן זית

 

מצרכים למילוי:

1 בצל קצוץ דק

500 גרם בשר בקר טחון

4 כפות צנוברים

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 פרוסות לחם לבן, ללא הקרום, מושרות במים וסחוטות היטב

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט קינמון

2 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור לחום בינוני, כ-180 מעלות.
  • חותכים ומסירים את החלק העליון של הדלועים.
  • מרוקנים אותם בעזרת כף, מורחים את קליפתן בשמן זית ומניחים על תבנית התנור.
  • מערבבים את רכיבי המילוי לתערובת אחידה.
  • ממלאים את הדלועים בתערובת כך שהיא תבלוט מעט מעל שפתם.
  • מניחים את הדלועים הממולאים בתבנית.
  • יוצקים לתבנית מעט מים, מכניסים לתנור ואופים 45 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.