מתכון למרק בצל

 
ניתן להגיש עם באגט קלוי או קרוטונים ורצועות בצל מטוגנות עד פריכות
ניתן להגיש עם באגט קלוי או קרוטונים ורצועות בצל מטוגנות עד פריכות צילום: יח"צ
 
עודכן 12:19 03/01/2011

מרק בצל עשיר בטעמים בניחוח עלי טימין ויין לבן, מוגש עם קרוטונים וגבינת פרמזן מגורדת מעל

 
 
 
 
 

מצרכים ל-8 סועדים:

100 גרם חמאה

8 בצלים לבנים פרוסים

עלה דפנה

5 גרגירי פלפל אנגלי

כפית עלי טימין

3 כפות סוכר חום

2 כוסות יין לבן

8 כפות קמח

כף מלח

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את החמאה ביסר ומוסיפים בצל, פלפל אנגלי, עלה דפנה, טימין וסוכר חום.
  • מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה כחצי שעה.
  • מוסיפים יין ומאדים במשך 5 דקות.
  • מוסיפים קמח לבן ומערבבים היטב כ-3 דקות נוספות.
  • ממלאים מים עד חצי מגובה הסיר וממליחים.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה.
  • מתקנים תיבול ומגישים עם קרוטונים וגבינת פרמזן.

 

המתכון באדיבות השף הראשי של קפה ג'ו, רם ענתבי.

 

מחפשים עוד מתכוני מרקים? נסו את אלה:

מרק עגבניות עם שעועית

מרק ירקות עם גריסים

מרק אפונה ופלפל שיפקה

מרק קרם בטטה

מרק גולאש

מרק עדשים עם קוביות בשר

מרק כרוב עם נקניקים

מרק עדשים טורקי

לכל מתכוני המרקים >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני מרקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.